Boost: Succes online II – Værkstedet

Online @pexels.comArrangementet er udsolgt, men det er muligt at komme på en venteliste. 

På dette arrangement af to dele vil eksperter gennemgå de afgørende forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet.

I bedste workshop format arbejder du på værkstedet i samspil med digitale eksperter og de øvrige deltagere frem mod at definere konkrete indsatsområder. Du tager udgangspunkt i de fem hække fra kick-off og din egen tjekliste. På værkstedet arbejder du med praktiske do’s and don’t’s, som er afgørende for din succes på nettet.

Du går hjem med en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet.

Efter Værkstedet handler det om at holde motivationen høj og gennemføre de definerede indsatser. Til det formål stiller Succes Online et gratis online videokartotek til rådighed. Derudover er der også mulighed for 1:1 sparring med underviseren.

(Det er en klar fordel, at man også har deltaget på Kick-off forud for Værkstedet)

_____

Oplægsholder: Kendskab, v/René Poulsen, SEO specialist og partner

_____

Arrangeres i samarbejde med:

Succes Online logoKendskab hvid

Succes Online er initiativ, som hjælper små- og mellemstore virksomheder med at udnytte mulighederne, der er kommet med øget digitalisering af samfundet. Bag initiativet står Google, som sammen med de andre partnere alle har en interesse i den fremtidige vækst for de små- og mellemstore virksomheder i Danmark. En anden fælles ting er, at alle partnere tilbyder hjælp og produkter til netop dette segment.

Tid og sted:

Onsdag den 20. september
kl. 11.30-16.00
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee på 250 kr. Du behøver ikke deltage på begge moduler, men det er en fordel.

Tilmelding på Succes Onlines hjemmeside:

Tilmeld dig her

Arrangementet er udsolgt, men det er muligt at komme på en venteliste. 

Spørgsmål?