Succes online II – Værkstedet

I 2017 var dette arrangement fuldstændigt udsolgt! Derfor gentager vi successen: Bliv guidet af eksperter gennem nogle afgørende forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet og få succes online!

I bedste workshop-format arbejder du på værkstedet i samspil med digitale eksperter og de øvrige deltagere frem mod at definere konkrete indsatsområder. Du tager udgangspunkt i de fem hække fra kick-off og din egen tjekliste. På værkstedet arbejder du med praktiske do’s and don’t’s, som er afgørende for din succes på nettet.

Du går hjem med en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet.

Efter Værkstedet handler det om at holde motivationen høj og gennemføre de definerede indsatser. Til det formål stiller Succes Online et gratis online videokartotek til rådighed. Derudover er der også mulighed for 1:1 sparring med underviseren.

Du behøver ikke deltage på begge moduler, men det er en klar fordel, at man også har deltaget på Kick-off forud for Værkstedet.


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring. Er du ikke indforstået med det, vil vi bede dig give os besked forinden arrangementet.


Succes Online er initiativ, som hjælper små- og mellemstore virksomheder med at udnytte mulighederne, der er kommet med øget digitalisering af samfundet. Bag initiativet står Google, som sammen med de andre partnere alle har en interesse i den fremtidige vækst for de små- og mellemstore virksomheder i Danmark.

Succes Online værksted

 

Tid og sted:
Onsdag den 21. november 2018
kl. 11.30-16.00
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee på 250 kr. Du behøver ikke deltage på begge moduler, men det er en fordel.

Tilmelding:
via Succes Onlines hjemmeside:

Tilmeld dig her

Spørgsmål?

Arrangeres i samarbejde med:

Succes Online logo