Anders Hartvig får Årets Erhvervsinitiativ

Torben Vilsgaard og Anders Hartvig Ved erhvervSilkeborgs årlige Nytårskur den 12. januar modtog Anders Hartvig prisen for Årets Erhvervsinitiativ 2016 for sin store og uegennyttige indsats for at gøre en del af Silkeborg området til et bedre sted at etablere og drive virksomhed. Et rekordstort antal deltagere var med til at hylde Anders ved en festlig formiddag i Jysk Musikteater.

Anders Hartvig, centerchef i Arena Midt i Kjellerup, er med sin store indsats og sine inkluderende holdninger med til at sikre sammenhængskraft i en stor kommune som Silkeborg. Hans engagement, indsats og indstilling er medvirkende til at sikre en god, fremtidig udvikling i nærområdet, samtidig med at han fremmer forståelsen for Kjellerup som en væsentlig og naturlig del af Silkeborg Kommune.

Erhvervsinitiativ16 grafik

Arena Midt er et naturligt samlingssted i Kjellerup, og Anders har stået i spidsen for at etablere et stærkt, lokalt erhvervsnetværk, der i løbet af kort tid har fået bred opbakning.

Årets erhvervsinitiativ tildeles hvert år af erhvervSilkeborg til en organisation, person eller virksomhed, som har været med til at gøre Silkeborg til et attraktivt sted at drive virksomhed, gjort en særlig indsats for områdets udvikling, eller medvirket til at skabe et godt arbejdsmarked.

Prisen var en smuk glasskulptur af den lokale kunstner Yerst Glas v/Mikkel Yerst og var i år sponsoreret af Nykredit Bank. Den blev overrakt af erhvervsdirektør Torben Vilsgaard sammen med et indrammet bevis ved erhvervSilkeborgs Nytårskur den 12. januar i Jysk Musikteater.