Handelsbetingelser ved billetkøb

erhvervsilkeborg.dk sælger udelukkende billetter til arrangementer, som erhvervSilkeborg er involveret i.

 

erhvervSilkeborg
Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal
8600 Silkeborg

CVR nr. 14697292

Tlf. 8720 4711

E-mail: kontakt@erhvervsilkeborg.dk

Alle spørgsmål vedr. køb af billetter, reklamation mv. bedes rettet til ovenstående.

Aftaleindgåelsen:
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når erhvervSilkeborg har registreret betalingen.

Billetten:
Kvitteringsbilledet er din billet og bedes venligst printet ud og medbragt til arrangementet.

Betaling:      
Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Maestro, JCB & American Express. . Betaler du med betalingskort, hæves beløbet først på din konto umiddelbart forinden arrangementet afholdes. Al kommunikation mellem dig og http://www.erhvervsilkeborg.dk/ foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Nets, og erhvervSilkeborg gemmer ikke kortoplysningerne.

Refundering:
Købte billetter refunderes ikke og tages ikke retur. Ved eventuel aflysning kan krav om tilbagebetaling af billetter kun rettes til den ansvarlige arrangør. Billetgebyr refunderes ikke uanset baggrunden for aflysning.

Forholdet mellem billetkøberen og erhvervSilkeborg:
erhvervSilkeborg formidler udelukkende salg af billetter i forbindelse med egne arrangementer.

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Reklamation:
Enhver form for reklamation der vedrører selve arrangementet skal rettes direkte til erhvervSilkeborg på tlf. 87204711. Er der noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, skal du ligeledes straks kontakte erhvervSilkeborg på tlf. 87204711 eller kontakt@erhvervsilkeborg.dk 

Forbehold:
erhvervSilkeborg tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer.