Book værdiskabende møder

erhvervSilkeborg G-KRAFT inviterer til inspirations- og netværksBOOST.

Bliv klædt på til at booke værdiskabende møder.

Du har sat dagen af til at få booket møder med nye, potentielle kunder. Du sætter dig foran telefonen, men så sker der ikke mere……oversprings-handlingerne står i kø. Du bruger i stedet tiden på at kigge tomt ud i luften, evt. kigge på andre, potentielle kunders hjemmeside – du bliver ekstremt specifik på, hvad du skal sige i telefonen. Efter lidt tid får du taget dig sammen til at ringe op – for blot at finde ud af, at den rette person ikke er at træffe, og så er det forfra igen! Rigtig meget spildtid og du er ikke effektiv!

Er der for langt fra canvastanke til handling? Så kom til BOOST i december.

Kom med på en rejse igennem den kolde canvas-verden. Charlotte fra PROsalgsoptimering kommer omkring, hvordan og hvorfor hun kan tale med alle mennesker, så hun ender med at booke de møder, hun sætter sig for. Tænk hvis du også kunne blive endnu bedre til det!

Charlotte Koni Hammerskov
Indehaver af PROsalgsoptimering, har mange års erfaring med mødebooking, salg og marketing, samt direkte salg af produkter. Charlotte brænder for at sparke døren op til nye, potentielle kunder, samtidig med at hun skaber en stærk relation til sine kunder.

Se mere om PROsalgsoptimering her

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej.

 

BOOST_dec_15I erhvervSilkeborg sætter vi fokus på inspiration, sparring, netværk og det gode, kollegiale sammenhold iværksættere imellem, som drivkraft for virksomhedsudvikling. Kontakt os, hvis du vil vide mere om G-KRAFT.

RegionMidt   EU-logo_DK_Soc-fv-jpg

Den 16. december 2015
kl. 12.00 – 14.30
i Det Gamle Rådhus, Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

CharlotteKoniHammerskovPROsalgsoptimering

Spørgsmål – kontakt: