BOOST: Digital markedsføring set indefra

Webshop! Hvordan sælger man online, hvordan kommer man i gang, og hvad skal der til for at få dit koncept og dit brand til at ’leve’? Kom med ’bag kulisserne’ hos en virkelig erfaren leder indenfor online salg og digital markedsføring; bliv inspireret og imponeret.

Dagens indlægsholder, Lasse Henriksen, har været med til at bygge den kendte detailbutik i Silkeborg, AndSneaks, op fra starten. De valgte en særlig konstellation, hvor der helt fra begyndelsen er tænkt en webshop ind som en integreret del af butiks-konceptet.

IVK 2016 1Det gjorde de så godt, at Lasse sammen med kollegerne fra AndSneaks modtog erhvervSilkeborgs Iværksætterpris 2016 – og en del af motivationen herfor var, at virksomheden er lykkedes helt forrygende netop med kombinationen af en fysisk butik og en effektiv og velfungerende webshop.

Lasse Henriksen er nu gået solo og arbejder på et nyt projekt – Webcollective – og hvad det mere præcist går ud på, bliver vi klogere på på dagen. Kom og hør iværksætterhistorien og erfaringerne fra én, der allerede har gjort det supergodt – og er på vej til at gøre det igen.


erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter med en sandwich og en kop kaffe.

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring. 

Onsdag den 14. marts 2018
kl. 12.00 – 14.30
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:

webcollective logo