BOOST din personlige kommunikation

Juni måneds BOOST sætter fokus på dit vigtigste virkemiddel, når det gælder kommunikation – dig selv!

Måske har du oplevet at være nervøs eller fraværende i en afgørende situation? Kroppen er en fantastisk værktøjskasse, som kan  hjælpe dig til at kommunikere klart – og til at ”være dig selv”, når det gælder.

Hjælper dit kropssprog dig til at sige det, du gerne vil sige – til præsentationen, til de vigtige møder og når du ellers har brug for virkelig at ”brænde igennem”? Andre danner sig hurtigt et indtryk af det, du siger, men primært igennem dit kropssprog!

Dit kropssprog er tydeligt for andre

Din måde at bruge mimik, stemme og krop på sender konstant signaler, som påvirker både dig selv og de mennesker, du omgås. Er du bevidst om, hvilke vaner og tendenser DU har? Hvis du tripper, skraber hånden nervøst eller flakker med øjnene, så registrerer modtageren det ubevidst sammen med ordene, der kommer ud af din mund.  Kropssproget kan forstærke dit budskab – eller helt tage luften ud af det, og i værste fald så tvivl i stedet.

Indlægsholderen Hanne Dalsgaard fra Captivator har gennem 7 år drevet selvstændig konsulentvirksomhed som privat rådgiver for fx undervisere, politikere, erhvervsledere og præster. Hanne er oprindelig kandidatuddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium. Læs mere på www.captivator.dk

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej.

boost_flyer

Den 16. juni 2015
kl. 12.00 – 14.30
i Det Gamle Rådhus, Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Hanne Dalsgaard

Captivator

Spørgsmål – kontakt: