Gratis OnlineBOOST – august

Mangler du et overblik over mulighederne for online markedsføring – med et særligt fokus på søgemaskineoptimering (SEO)?

Dette OnlineBOOST moduls indlægsholder er René Poulsen, som er indehaver af Wiseo. René har mere end 14 års erfaring med B2B- og B2C-kunder og har derfor arbejdet med de fleste typer af kunder, brancher og produkter.

René kommer blandt andet omkring:RenePoulsen_Wiseo

  • Hvordan Google måler kvalitet
  • Teknisk kvalitet på din hjemmeside
  • Søgeordskvalitet af de ord du har til at stå på din hjemmeside
  • Indhold med relevans og kvalitet
  • Linkbuilding

Wiseo er et SEO bureau, der hjælper sine kunder videre mod nye mål – nemlig at blive synlig for dine potentielle nye kunder på Google. René er stærk i teori og er samtidig vant til at arbejde hands-on med tingene. Og så er han god til at kommunikere i øjenhøjde, så det komplicerede bliver gjort forståeligt, brugbart og spændende. Læs evt. mere om Wiseo her

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter hver gang med en let frokost.

boost_flyer

Den 19. august 2015
kl. 12.00 – 14.30
i Det Gamle Rådhus, Torvet 2A, Silkeborg.

Vi starter hver gang med en let frokost.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:

Wiseo