BOOST

Mangler du et BOOST?

erhvervSilkeborg BOOST giver indblik i forskellige, centrale emner, som er vigtige i forbindelse med drift af virksomhed. BOOST er henvendt til såvel iværksættere og mindre virksomheder som til de mere veletablerede, fx kan BOOST også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller måske har skiftet arbejdsområde.

Hvert enkelt BOOST fokuserer på et specifikt emne, og du vil blive undervist af eksperter, som giver dig en god basisforståelse for de vigtigste problematikker.

Alle BOOST-dagene er gratis, og man forpligter sig ikke til at komme til flere – tværtimod kan man tilmelde sig præcis det/de BOOST, man har behov for. Emnerne varierer fra gang til gang, og kan bl.a. komme omkring emner som:

  • Jura
  • Salg
  • Markedsføring – online og i øvrigt
  • Strategi
  • Økonomi

BOOST ertatter erhvervSilkeborgs grundkursus for iværksættere.

I erhvervSilkeborg sætter vi fokus på inspiration, sparring, netværk og det gode, kollegiale sammenhold mellem virksomhederne som drivkraft for virksomhedsudvikling. Kontakt os, hvis du vil vide mere om BOOST, om vores netværksaktiviteter og om vores særlige lejemål til iværksættere: G-KRAFT.

Målgruppe:
Alle interesserede.

Pris:
Gratis

Vigtigt:
De enkelte BOOSTs opslås på erhvervSilkeborgs hjemmeside under Kalender, hvor næste emne og indlægsholderen beskrives nærmere. Tilmelding sker fra gang til gang.