BtB Salg – Det handler om kundeværdi; salgsBOOST

Marts måneds BOOST bliver et salgsBOOST, hvor Jan Kuipers fra K plus K vil give sine bud på, hvad der bl.a. skal til for at sælge vores produkter og skabe værdi for kunden.

Emner:

  • Tanker omkring salg
  • Hvad tænker kunderne, når de søger ny leverandør/samarbejdspartner?
  • Hvad gør mit produkt unikt?
  • Hvordan skaber jeg værdi hos kunden – og får skabt et salg!

Jan Kuipers har i de sidste 17 år arbejdet med BtB salg, og har før han blev selvstændig i virksomheden K plus K, arbejdet for en af verdens største BtB salgsorganisationer (med 30.000 sælgere i verden og ca. 300 i Danmark). Jan har både arbejdet som sælger, som regionschef/salgschef og som Keyaccount chef.

Jan driver i dag virksomheden K plus K sammen med sin kollega, med et 100 % fokus på salg. Jan har en meget ydmyg og praktisk tilgang til salg, og er en engageret og indlevende indlægsholder, fyldt med energi og gode fif, og måske et par lærerige mini-opgaver til deltagerne.

Fokus vil ligge på BtB, men der vil absolut også være inspiration til BtC-markedet.

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. BOOST-modulerne ligger altid umiddelbart inden vores månedlige iværksættercafé.

boost_flyer

Den 11. marts 2015
kl. 12.00 – 14.30
i Det Gamle Rådhus, Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt: