Dansk og Nordisk Madkultur

For fødevarerelaterede virksomheder

Hvad er ”Dansk og Nordisk Madkultur”, og er det noget, der kan inddrages i din virksomhed? Kom og bliv klogere på det nye, nordiske køkken ud fra:

  • Historien/et nordisk manifest, baggrund og foregangsmænd
  • Udvikling via begrænsning
  • Den rette tid og molekylær gastronomi
  • Råvarerne og deres karakteristika
  • Tilberedningsmetoder
  • Nordisk hverdagsmad
  • Sæson, terroir, biodiversitet og klimatiske forhold
  • Foraging – naturlig selvforsyning

Underviser er Dennis Rafn, faglærer og international koordinator.

Arrangementet er en del af fødevareinitiativet:

smagenicentrum

Projektet finansieres af:

Ministeriet-Fødevarer RegionMidt EuropæiskeLandbrugsfond

18. september 2014
kl. 18.00 – 21.00
Hotel- og Restaurantskolen
Kejlstrupvej 99, Indgang F
8600 Silkeborg

Pris:
Medlemmer 199 kr. plus moms.
Øvrige 299 kr. plus moms.

Tilmelding:

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt: