E-katalog

Få et E-katalogsystem og bliv klar til at vinde offentlige udbud

Der er i stigende grad en forventning om, at virksomheder har et E-katalogsystem, hvis de vil byde på – og vinde – offentlige udbud. Et velfungerende E-katalogsystem er afgørende for virksomheder, der sælger fx fødevarer, hårde hvidevarer, møbler, kontorartikler, beklædning og legetøj. Det er varegrupper, hvor der for private leverandører er mulighed for at vinde betydelige ordrer hos offentlige kunder.

Vær med, når kundesupportchef Thomas Vibæk Meijer fra Comcare fortæller om, hvor let din virksomhed bliver klar til at vinde udbud fra Silkeborg Kommune og andre offentlige institutioner ved at bruge E-katalogsystemet Bizisland.

Udbudskonsulent Helle Bjerregaard og E-handelskoordinator Mette Sivebæk fra Silkeborg Kommune deltager også.

Fakta: Hvad er et E-katalogsystem?
Et E-katalogsystem gør det muligt for kunden at søge på de enkelte varer og lægge dem i en kurv – præcis som når man handler i en internetbutik. I praksis betyder det, at leverandøren/ kontrakthaveren skal kunne fremstille et elektronisk varekatalog over de aftalte varer til den aftalte pris. Silkeborg Kommune bruger pt. virksomheden Comcares E-katalogsystem til at indlæse leverandørernes varekataloger.

26. november 2014
kl. 16.00 – 17.00
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2.A, Silkeborg

Arrangementet er gratis.

Tilmeld dig her

Spørgsmål kan rettes til:
Jeppe Keller Jensen
Mail: jkj@silkeborg.dk
Tlf. 5149 0242

OnlineMarkedSO