Eksklusivt for ledernetværket Business: Johan Bülow

erhvervSilkeborg Business åbner 2018 med en historie udover det sædvanlige: Om Johan Bülow, der drømte om gourmetlakrids om natten som 22-årig, og i 2016 solgte livsværket (og sit navn) for cirka 470 mio. kr.

Johan BülowI juli 2016 skrev Johan Bülow under på salget til den svenske kapitalfond Valedo Partners, der desuden ejer Joe & The Juice, og de har i dag omkring 75 pct. af aktierne i virksomheden Lakrids.

Kort efter salget udtalte Johan til Børsen: “Det er ingen hemmelighed, at der har været mange interesserede købere gennem årene, og at jeg har holdt møder med en del af dem. Det er sådan noget med at dukke op på et hotel eller et anonymt konferencecenter og så drikke lidt kaffe”.

Men hvornår ved man, at det er tid? Og hvad i alverden laver man på den anden side, når man har dedikeret så mange timer, drømme og tankeklodser på det ene projekt?

Vi har i hvert fald ikke set det sidste til Johan: ”Det ville være dybt useriøst, hvis jeg som 32-årig skulle forlade arbejdsmarkedet for bare at nyde livet. Det er så langt fra mit værdisæt, som det overhovedet kan komme. Altså hvad skulle jeg så lave? Gennemføre en Ironman eller hvad? Helt ærligt. Jeg er vokset op med arbejde og har været i gang, siden jeg var ti år. […] Og vi er endnu langt fra i mål med Lakrids. Vi er kun lige startet”, sagde han til Børsen.

Johan Bülow er mester i historiefortælling, og denne her historie bliver udover det sædvanlige.

Tid og sted:

Torsdag 1. februar kl. 7.30 – 10.00
i Jysk Musikteater
Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Bemærk: Dette arrangement er kun for medlemmer af ledernetværket erhvervSilkeborg Business.

Læs mere om Business her eller kontakt Helle: