Elevatortalen

BOOST din kommunikation!

Den klassiske, hurtige præsentation af virksomhedens historie og mål, ”elevatortalen”, skal være kort, værd at fortælle, og spændende for tilhøreren. Den er kernen til kommunikation i mange sammenhænge – har du fx oplevet, at du ikke fik sagt det, du ville; at du kom til at tale sort eller måske glemte nogle vigtige pointer, da du fik chancen for at beskrive dine kompetencer?

Lone MoerupFå inspiration til at luge ud i de sproglige klichéer, bryde vanetænkningen – og frem for alt: Blive bedre til at sætte ord på netop dét, du kan tilbyde dine kunder; på netop din virksomheds unikke dna.

Dagens indlægsholder, Lone Mørup Mikaelsen, er uddannet journalist, og har arbejdet hos både TV2 og DR (med såvel radio som TV), ligesom hun i en årrække har drevet sin egen rådgivnings- og fundraisingvirksomhed, MM Media. Lone har bl.a. deltaget i vækstgrupper i erhvervSilkeborgs regi, og som indlægsholder mærker man tydeligt, at hun har ”taget sin egen medicin”: Man kan godt glæde sig til et sprudlende og engageret indlæg, der serveres både forståeligt og underholdende.

Læs mere om MM Media her.

———-

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter med en sandwich og en kop kaffe :-)

8. marts 2017 kl. 12.00 – 14.30
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:

MM Media