En formiddag i Løvens Hule

Mads LundMød Mads Lund fra United TV, manden bag den danske version af Løvens Hule. Vi har inviteret modige, lokale iværksættere til at prøve sig selv af i en live-pitch.

Programserien Løvens Hule på DR1 har taget Danmark med storm. Sjældent er der blevet talt så engageret om forretningsudvikling og iværksætteri ved de danske middagsborde. Programmet er blevet en fantastisk eksponent for iværksættere med mod, vilje og store drømme. Og det har hjulpet flere på vej mod nye væksteventyr.

Som en helt særlig event er det nu muligt at møde manden som startede det hele, Mads Lund fra United TV, der som Executive Producer fik det oprindelige TV-koncept ”Dragon’s Den” omsat til danske forhold under navnet ”Løvens Hule”.

TV-produktion i maskinrummet

MadscoacherloeverMads Lund fortæller indlevende og fængslende om den proces, som ligger bag tilblivelsen af TV-produktionen. Vi hører om, hvilke tanker der ligger bag, og hvordan samarbejdet med ”Løverne” fungerer – før, under og efter optagelserne. Med på scenen har Mads Lund inviteret en af deltagerne fra Sæson 1, den Aarhus-baserede virksomhed Razorpit/Firtal Group. De vil fortælle historien set med iværksætterøjne, og sætte perspektiv på, hvilken effekt programmet kan have.

 

Live-pitch til de modige

I anden del af programmet gennemfører vi en ”live-pitch”, en pre-casting, hvor lokale iværksættere med en 2 minutters pitch får chancen for at teste sig selv af med live-publikum og foran et stærkt panel af ”Løve-stand-ins”. Pitchen skal ses som en mulighed for at teste sig selv af på samme bane som deltagerne i ”Løvens Hule”. Hver pitch bliver fulgt op af en feedback fra panelet.

Og nej, man bliver ikke trukket på scenen for at pitche uden foregående aftale. Eventen er for alle folk med ild i iværksætterøjnene – som er nysgerrige på, hvordan iværksætteri kan sættes på dagsordenen. For dem, som finder Løvens hule inspirerende – og ja, som vil hente inspiration til sin egen forretningsudvikling.

Det bliver… Inspirerende, underholdende, informativt og energifyldt!

Du kan tilmelde dig eventet til højre eller læse mere om programmet Løvens Hule her. Bemærk, at ansøgningsfristen for at tilmelde sig sæson 3 af Løvens Hule forlænges for deltagere på dette event.

_____

Program

8.30: Ankomst, morgenkaffe og netværkstid.

9.00: Velkomst og intro v/Thomas Møller Ørum, erhvervSilkeborg

9.15: Løvens Hule indefra v/Mads Lund, United TV, og Mikkel Salling og Jesper Hvejsel, Razorpit/Firtal Group

10.00: Live-pitch med lokale cases

_____

Om Mads Lund: Mads Lund er opvokset i Herning og manden bag at få Løvens Hule konceptet til Danmark. Han er medstifter af tv-produktionsselskabet United Production, der på kun 3,5 år er blevet et af Nordens største tv-produktionsselskaber og en del af ITV Studios, der producerer tv i hele verden.

United Production står bag danske tv-succeser som “Voice junior” (TV2), “Holder Danmark i live” (TV2), “Alene i vildmarken”(DR3) og selvfølgelig “Løvens Hule”(DR1). Mads Lund har selv udvalgt de danske Løver og hans tv-hjerte banker for dansk iværksætteri i en grad, så Mads Lund selv netop har stiftet en pris for hvert år at hjælpe en nystartet iværksætter på vej.

Om Firtal Group: Firmaet blev grundlagt af Mikkel Harken Salling og Jesper Ernst Hvejsel for 10 år siden. De to venner har nu en række webshops, der handler med skønheds- og helseprodukter, samt Razorpitbarberbladssliberen, som de havde med i sæson 1 af Løvens Hule. Firtal Group fik sæsonens største investering på 3 millioner kroner og fik løverne Christian Stadil, Jesper Buch og Tommy Ahlers med ombord i Århus-virksomheden. Firtal Group omsatte i 2016 for godt 60 millioner kroner og er pt. 45 ansatte. Razorpit distribueres i 25 lande, og forventningen til omsætningen i 2017 er 90 millioner kroner, så Firtal Group er et firma i stor vækst.

7. april 2017 kl. 8.30-11.00
Silkeborg Business College (Handelsskolen)
Auditoriet i bygning D Markedsgade 1

Deltagelse er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

NB: Alle pladser til ‘pitch’ er besat, men der er stadig åben for tilmelding som publikum

Spørgsmål: