Boost: Få en velsmurt administrationsmaskine

Onsdag den 15. november kan du få synet din virksomhed til administrations-boost.

Ifølge Finans.dk er manglende viden eller interesse for regnskab og jura en af de primære grunde til, at danske iværksættere ikke vokser sig hurtige i en fart.

Det skyldes bl.a. at mange overser, hvordan regnskabet kan bruges proaktivt. Hvis man har godt styr på sine processer i dag, så kender man løbende sit resultat og sin performance. Regnskabet har derfor ofte større nyhedsværdi for eksterne interessenter fremfor interne.

Flemming Jespersen fra Prolex Advokaterne og Rasmus Villadsen Madsen fra revisionsfirmaet Deloitte vil fortælle om, hvordan du med simple greb kan få styr på regnskab og jura – og endda bruge det til at booste din performance. Lær om:

  • Regnskab som styringsværktøj til måling af performance og benchmarking overfor konkurrenter
  • Regnskabets nyhedsværdi i dialog med investorer
  • Iværksætterens basis-guide til jura

Tilmeld dig her


Mere om oplægsholderne:

  • Flemming Jespersen er advokat hos PRO|LEX Advokaterne. Han har specialiseret sig i selskabsret, gældssanering, lejeret, ejendomsoverdragelser og ansættelsesret.
  • Rasmus Villadsen Madsen er Manager hos revisionsfirmaet Deloitte.

____

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter med en sandwich og en kop kaffe.

15. november 2017 kl. 12-15
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål?

PRO_LEX

Deloitte_CMYK_i_box