Fra idé til succes – og investering

Mød Jonathan Løw, serieiværksætter og Accellerace-investor

Jonathan Løw har selv startet 4 virksomheder, heraf 2 internationale, og har modtaget en lang række priser for sit arbejde. Han har prøvet at gå konkurs, og han har oplevet succes og modtaget anerkendelser som e-handelsprisen, Computerworld’s Edison Award og Berlingske’s ”Top 100 danske ledere.”

Jonathan vil gennem sin personlige historie løfte sløret for nogle af de pejlemærker, han selv har identificeret for, hvordan man både kombinerer succes og en høj grad af livskvalitet i hverdagen. Jonathan kommer også ind på sin nuværende relation til Accellerace, der hører til blandt de største start-up investeringsfirmaer i Danmark. Der bliver også rig lejlighed til at stille spørgsmål og netværke med andre ligesindede.

Jonathan arbejder aktuelt som rådgiver for en lang række danske iværksættere og vækstvirksomheder. Endvidere er han ekspertblogger for bl.a. Amino.dk, Iværksætteren og Start-up Magasinet, ligesom han er jurymedlem i iværksætter-konkurrencerne Venture Cup, Creative Business Cup, Iværk & Vækst-prisen samt Årets Iværksætter 2014.

Der serveres morgenkaffe og brød.

12. juni 2014
kl. 8.30 – 10.30
i Byrådssalen
Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal, Silkeborg.

Pris:
250 kr. for medlemmer af erhvervSilkeborg
750 kr. for øvrige

TILMELD DIG HER
JonathanLow