BOOST: Fra iværksættervirksomhed til Corporate Mindset

Hvad nu, når man har et veletableret brand – men ønsker at udvikle det yderligere?

Kim Krohn GervinDagens indlægsholder, Kim Krohn Gervin, har tidligere arbejdet i globale virksomheder. For 3 år siden trådte han ind i Duka som adm. direktør, og siden har han arbejdet målrettet med at omstrukturere både forretningsmodel og interne processer, så virksomheden nu fremstår som en tydeligt skalérbar forretning med et ambitiøst vækstmål.

Kim fortæller sin historie og øser af sine personlige erfaringer, både med fokus på virksomhedens strategi, på hvordan man om nødvendigt kan ændre strategi med succes, og på hvordan man tiltrækker den rigtige DNA. Få et lille kig ned ’i ledelses-maskinrummet’ hos en spændende virksomhed i vækst, og hør en inspirerende – og personlig – succes-historie.Duka,
der i dag består af 3 brands: www.dukapc.dk – www.dukapro.dk – www.dukatale.dk, er en 7 år gammel virksomhed med mere end 50 medarbejdere. Virksomheden udvikler og sælger teknologiske løsninger indenfor pc’ere, telefoni og tablet, der er umiddelbare, tilgængelige, overskuelige og særdeles brugervenlige såvel teknisk som indholdsmæssigt. Målgruppen er brugere, der enten ikke har den store tekniske viden eller ikke ønsker at bruge tid på ting som opsætning, backup-løsninger eller virusprogrammer.


erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte boost-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej.

Vi starter med en sandwich og en kop kaffe.

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring. 

Onsdag den 30. maj 2018
kl. 12.00 – 14.30
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage.
No-show fee: 250 kr.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:

Duka.

DukaPRO

 

dukaTALE-logo