Fundraising

Fundraising og crowdfunding: Hvad er det, og hvad kan det bruges til; hvordan gør man, og hvor henvender man sig?

Kort fortalt er fundraising fremskaffelse af fondsmidler og midler fra offentlige puljer til diverse projekter. På to timer vil Rasmus Munch fra Fundraiseren.dk guide dig rundt i både fundraising og crowdfunding. Du får:

  • Inspiration til og indsigt i fundraising
  • Forståelse for hvordan støtteyder tænker
  • Indsigt i udviklingstendenser
  • Gode råd, tips og idéer fra fageksperter 

Foredraget henvender sig primært til iværksættere, men alle, som ønsker at vide mere om fundraising, fonde, puljer, crowdfunding og om, hvad der forventes af “det gode projekt” i 2014, er velkomne.

Indlægsholderen, Rasmus Munch, er medejer af virksomheden Fundraiseren.dk. Fundraiseren.dk står bag www.fonde.dk, som er Danmarks største, mest opdaterede fondsdatabase med daglige nyheder og en oversigt over relevante events – og den er gratis resten af året.

Rasmus er også medforfatter til bogen “Håndbog i fundraising”, hvoraf et eksemplar vil blive uddelt til deltagerne på dagen:

”Håndbog i fundraising” fortæller fra A til Z, hvad man kan søge om tilskud til, hvordan man finder den rette fond eller pulje, hvordan man helt konkret søger – og om hvordan god planlægning og kommunikation kan øge chancerne for en bevilling.

Arrangementet er en del af UGE 47, som er international iværksætteruge, hvor der sættes fokus på nystartede virksomheder, innovation og iværksætteri af enhver art.

 

Dagen gennemføres i samarbejde med:

Fundraiseren.dk

19. november 2014
kl. 08.15 – 10.30
i Byrådssalen,
Det Gamle Rådhus,
Torvet 2A, 1. sal, Silkeborg

Pris:
Gratis, men tilmelding er nødvendig. Max. 25 pladser.

Der opkræves no-show fee på 300 kr. ved udeblivelse uden forudgående afbud, senest to dage forinden arrangementet.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt: