erhvervSilkeborg G-KRAFT

Ring og få et godt tilbud!

erhvervSilkeborg G-KRAFT er ikke bare et kontorhotel; det er et miljø, der er bygget op omkring gensidig sparring både virksomhederne imellem, men også fra erhvervSilkeborgs side.

Vi giver dig attraktive, fysisk rammer, et tæt samarbejde med erhverv-Silkeborg og et stærkt netværk at trække på. clash of clans hack

I erhvervSilkeborg G-KRAFT bliver du del af et fællesskab, der er præget af kompetencer, ambitioner og en oprigtig interesse for dig og din virksomhed på tværs af brancher. Er du interesseret i en plads i Silkeborgs bedste udviklingsmiljø, så kontakt os. Der er mulighed for at leje alt fra et enkelt skrivebord til hele kontorer.

Læs om dine fordele som lejer i erhvervSilkeborg G-KRAFT HER
Se virksomhederne i G-KRAFT HER
Mød Katos, en lejer i G-KTAFT city HER
Find en oversigt over udviklingsparker i Danmark HER

Vidste du, at Silkeborg er den kommune i Østjylland, der formår at skabe flest vækstvirksomheder i Regionen? Det viser en  undersøgelse fra juli måned 2013, der er lavet af Ernest & Young. Undersøgelsen sammenligner landets 98 kommuner, og på landsplan blev Silkeborg nr. 11.

Se et indslag fra TV2 OJ HER

I erhvervSilkeborg sætter vi fokus på inspiration, sparring, netværk og det gode, kollegiale sammenhold iværksættere imellem, som drivkraft for virksomhedsudvikling. Kontakt os, hvis du vil vide mere om G-KRAFT.

 

 

Målgruppe:
Ambitiøse iværksættere, der har brug for at leje lokaler.

 

Udviklingsparker:
erhvervSilkeborg G-KRAFT park
Ferskvandscentret,  Bygn. O
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg

erhvervSilkeborg G-KRAFT city
Søndergade 2B
8600 Silkeborg

 

g-kraft-logo

RegionMidt

EU-logo_DK_Soc-fv-jpg