Helen Eriksen – Giv, mens du vokser

HelenEriksenDer er højt til loftet i Helen Eriksens foredrag, og der er en intensitet, erfaringsbaggrund og sjældent fængslende fortælleevne. Noget, der virkelig flytter grundantagelser, provokerer, rykker perspektiver, giver nye visioner og vilje til forandring. Det her motiverer og engagerer og giver mange gode grin og værktøjer til fremtidig brug.

Helen Eriksen er cand.Psych og forfatter til bøgerne ”Giv mens du vokser – fra travlhed til trivsel”, udgivet ultimo 2013 på Lindhardt & Ringhof, ”Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare”, den første bog i serien ”Mere mening”, og I 2002 udgav hun den meget roste, ”Frugttræ-strategien – at give samtidigt med at du selv vokser”. Derudover er hun forfatter til en række markante artikler.

Arrangementet er en del af erhvervSilkeborgs ledernetværk, erhvervSilkeborg Business. erhvervSilkeborg Business er et lukket netværk og arrangementet er alene for medlemmer. For interesserede nye medlemmer kan det dog muligvis lade sig gøre at komme med som gæst for at snuse til konceptet – men kun efter forudgående aftale.

Er du interesseret, kan du kontakte Peter Fabricius på tlf. 4119 5955 eller mail pf@erhvervsilkeborg.dk for at høre mere.

4. februar 2016
kl. 07.30 – 10.00

Hotel Scandic, Silkeborg

 

p-05

Spørgsmål – kontakt: