BOOST: Hvorfor tro, når du kan vide?

Har du en hjemmeside? Anvender du allerede nu digital markedsføring i en eller anden form? Ved du, hvem der klikker hvor?

Bruger du de tilgængelige data optimalt, kan din markedsføring ramme din målgruppe ret præcist. Det er hverken science fiction eller rocket-science – det er til gengæld meget effektiv brug af dine markedsførings-ressourcer. Kom til digital markedsførings-BOOST og få:

  • Overblik over de forskellige muligheder indenfor online markedsføring
  • - og en ide til hvor og hvordan du finder ud af, hvad der bedst dækker dit behov lige nu,
  • Do’s and don’ts på hjemmesider,
  • Hvordan ’tænker’ Google (hvordan opnår man en god placering på Google)
  • Inspiration, tips og brugbare ideer.

René Poulsen er partner i Silkeborg-virksomheden RenePoulsen_WiseoKendskab, og har arbejdet med Google og Google-relaterede produkter i mere end 15 år. Dertil er René en skarp formidler, der forstår at forklare tingene på helt almindeligt dansk – du kan læse mere om Kendskab her.

———-

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter med en sandwich og en kop kaffe :-)

9. maj 2017 kl. 12.00 – 14.30
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:

Kendskab hvid