Iværksættercafé

Kaffekop Iværksættercaféen starter op igen! 

Nu er Iværksættercaféen tilbage på programmet i et samarbejde mellem InnovationSilkeborg og erhvervSilkeborg. Og nu har Iværksættercaféen en Lean Startup udvidelse.

Iværksættercaféen sætter rammerne for et uformelt forum, hvor ligesindede deler viden og erfaringer. Her er der mulighed for at “trykprøve” hinandens tanker og idéer og hjælp til at håndtere udfordringer og problemstillinger. Iværksættercaféen giver en masse god og fortrolig snak, og fine muligheder for at skabe netværkskontakter, der rækker langt udover caféen.

Dit udgangspunkt og din erfaring er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er caféens omdrejningspunkt.

Som noget helt nyt vil Iværksættercaféerne sætte fokus på Lean Startup metoden til iværksætteri. Du får viden og værktøjer, der sikrer at du hele tiden arbejder effektivt i din virksomhed. Du kan læse mere og tilmelde dig den nyopstartede lokale gruppe for Lean Startup på www.meetup.com/Leanstartupcirclesilkeborg. Derudover vil vi som tidligere invitere lokale iværksættere ind for at fortælle om deres iværksættereventyr; fra oprindelig tanke til hvor de er i dag.

Kom og vær med i et netværk af ligesindede, for vi vil meget gerne have dig med, og vi glæder os til at møde dig!

Møderne ligger som udgangspunkt anden onsdag i hver måned, så skriv det endelig ned i kalenderen.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Carsten Meyer-Zeuthen på telefon 22 95 97 50 eller skriv en mail på cmz@innovationsilkeborg.dk

Tid og sted:
Den 8. marts 2017
kl. 14.30-16.30
i Byrådssalen,
Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg.

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her

 

Arrangeres i samarbejde med:

InnovationSilkeborg logo