Iværksættercafé

Så åbner dørene til vores super-hyggelige iværksættercafé efter sommerpausen. Temaet denne gang er Værdi: Hvilken værdi skaber dit produkt og/eller din ydelse? Kun en dårlig købmand vil ikke investere 1 kr. hvis han/hun får 2 kr. igen. Hvis kunden ikke køber dit produkt eller ydelse er det måske fordi de ikke er overbevist om hvilken værdi du kan tilføre! – ved du det selv?

Vi tager hul på denne udfordring på dagens cafe.

Kom! Du får et stærkt, lokalt netværk, møder andre, kloge hoveder, der genkender dine udfordringer og som kan ‘snakke med’ om de ting, du møder og mærker i din iværksætter-hverdag, samtidig med at I sammen nyder en god kop kaffe.

Her er rigtige mennesker og en åbning ind til nære relationer – og så er det gratis. Vi gi’r sågar kaffen og kagen.

Vi skaber et uformelt og rigtig hyggeligt møderum, hvor selvstændige og andre nysgerrige deler viden og erfaringer. Her får I mulighed for at ”trykprøve” hinandens tanker og overvejelser, hjælpe med at håndtere udfordringer, og ikke mindst: Nogen at fejre hinandens sejre med!

Dit udgangspunkt og din erfaring er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er caféens omdrejningspunkt.

Har du spørgsmål – kontakt:

cmz16

Mail: cmz@innovationsilkeborg.dk
Tlf.:  2295 9750

Tid og sted:
Onsdag den 23. august 2017
kl. 14.30 – 16.30
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her

Arrangeret af:

InnovationSilkeborg logo

es_logo_farve_jpg