Iværksættercafé september Åben Café

Livet som iværksætter byder på mange udfordringer – for nogen er det ”Hvad skal det koste”, for andre er det ”Moms” og for atter andre er det salg, der er svært… 

Kom med til Åben Café, hvor vi taler om det, der ligger “Top of Mind” hos de enkelte, og hvor vi deler erfaringer og hjælper hinanden. Det bliver et par timer med fokus på lige præcis det, der fylder hos de deltagende iværksættere – så deltagerne sætter dagsordenen.

Iværksættercaféen er en fast, månedlig begivenhed, hvor iværksættere mødes i hyggelige omgivelser. Du får en masse god og fortrolig snak over en kop kaffe, og rig lejlighed til at skabe netværkskontakter, der rækker langt udover cafeen.

Vi skaber et uformelt og venskabeligt møderum, hvor selvstændige og andre nysgerrige deler viden og erfaringer. Her får I mulighed for at ”trykprøve” hinandens tanker og overvejelser, hjælpe med at håndtere udfordringer, og ikke mindst: Nogen at fejre hinandens sejre med!

Dit udgangspunkt og din erfaring er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er caféens omdrejningspunkt.

Har du spørgsmål – kontakt:

cmz16

Mail: cmz@innovationsilkeborg.dk
Tlf.:  2295 9750

Tid og sted:
Onsdag den 13. september 2017
kl. 14.30 – 16.30
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her

Arrangeret af:

InnovationSilkeborg logo

es_logo_farve_jpg