Iværksættercafe, april 2018

Troels Ravn Klausen 1The wisdom of the crowd

Mød Troels Ravn Klausen, der bor i Silkeborg, er tidligere iværksætter og nu arbejder som leder af Studentervæksthusene på Erhvervsakademi MidtVest i Herning og Holstebro.

I sit arbejde med de entreprenante studerende hjælper Troels dem videre med alle typer spørgsmål. Særlig fokus har han på validering, altså hvordan får man tidligt i processen feedback fra brugerne på sit produkt/sin idé? Pointen er at undgå at bruge ressourcer på noget, verden ikke mangler.

Uden at løfte sløret for meget kan det afsløres, at begrebet ”the wisdom of the crowd” er et nøglebegreb. Vel mødt til en spændende workshop!


Iværksættercafeen er Silkeborgs foretrukne iværksætter-mødested. Det naturlige og logiske sted for iværksættere at starte hos erhvervSilkeborg – også hvis man ikke allerede kender sit specifikke behov.

erhvervSilkeborg skaber det fysiske sted hvor man mødes, bliver connected og får inspiration, refleksion og motivation af den fælles proces med andre iværksættere. Det er effektivt, rammesat og styret gennem tydelig facilitering.

Iværksættercaféen er stedet, hvor vi samler dynamiske og handlingsparate, nye og kommende iværksættere – alle med det formål eller afsæt, at man lægger noget på bordet i form af viden, refleksioner og erfaringer. Derigennem skabes et stærkt fundament for fælles sparring, ideudvikling og generelle drøftelser om rollen som iværksætter.

Hvis du er villig til at give, kan vi love, at du får en masse med dig hjem.

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring. 

Onsdag den 11. april 2018

kl. 14.45 – 16.45
i Byrådssalen på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal, Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål – kontakt:

cmz16

Mail: cmz@vakad.dk
Tlf.:  2295 9750

 

Cafe_skrivebord