Iværksættercafé, dec. 2017

Ved decembers café tager vi udgangspunkt i to episoder af den engelske udgave af Løvens Hule. Ud fra de to eksempler taler vi om, hvad man skal lægge vægt på i en præsentation af sin ide/virksomhed. Hvad er faktuelt vigtigt i en pitch, og hvad er vigtigt udover det faktuelle?

Iværksættercafeen er Silkeborgs foretrukne iværksætter-mødested. Det naturlige og logiske sted for iværksættere at starte hos erhvervSilkeborg – også hvis man ikke allerede kender sit specifikke behov.

erhvervSilkeborg skaber det fysiske sted hvor man mødes, bliver connected og får inspiration, refleksion og motivation af den fælles proces med andre iværksættere. Det er effektivt, rammesat og styret gennem tydelig facilitering.

NB: BEMÆRK TIDSPUNKTET – KL. 15.15 – 17.00

Iværksættercafeen er stedet, hvor vi samler dynamiske og handlingsparate, nye og kommende iværksættere – alle med det formål eller afsæt, at man lægger noget på bordet i form af viden, refleksioner og erfaringer. Derigennem skabes et stærkt fundament for fælles sparring, ideudvikling og generelle drøftelser om rollen som iværksætter.

Hvis du er villig til at give, kan vi love at du får en masse med dig hjem.

Har du spørgsmål – kontakt:

cmz16

Mail: cmz@innovationsilkeborg.dk
Tlf.:  2295 9750

Tid og sted:
Onsdag den 6. december 2017

NB: kl. 15.15 – 17.00

Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her