Iværksættercafé i november – min iværksætterrejse

“Når du starter med at definere dit mål, bliver du skarpere på vejen dertil”.

Carina_VestergaardDa Carina Vestergaard startede sin rejse som selvstændig, vidste hun nøjagtigt, hvor hun gerne vil hen. Det har givet hende en sjælden gejst og holder hende super-motiveret på en måde, som de fleste af os kan tage ved lære af. 

Carinas måde at tackle modstand på er energisk og positiv – fordi hun holder fast fokus på, hvor hun vil nå hen. Kom og hør hende fortælle om hendes rejse som selvstændig og få hendes bud på værktøjer, der kan hjælpe med til at finde motivationen frem som iværksætter – selv når alt synes at gå dig imod. Det bliver skægt, inspirerende og lærerigt!

Livet som iværksætter byder på mange udfordringer!

Iværksættercaféen er en fast, månedlig begivenhed, hvor iværksættere mødes i hyggelige omgivelser. Du får en masse god og fortrolig snak over en kop kaffe, og rig lejlighed til at skabe netværkskontakter, der rækker langt udover cafeen.

Vi skaber et uformelt og venskabeligt møderum, hvor selvstændige og andre nysgerrige deler viden og erfaringer. Her får I mulighed for at ”trykprøve” hinandens tanker og overvejelser, hjælpe med at håndtere udfordringer, og ikke mindst: Nogen at fejre hinandens sejre med!

Dit udgangspunkt og din erfaring er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er caféens omdrejningspunkt.

Har du spørgsmål – kontakt:

cmz16

Mail: cmz@innovationsilkeborg.dk
Tlf.:  2295 9750

Tid og sted:

Onsdag den 8. november 2017
kl. 14.30 – 16.30
Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her