Iværksættercafé januar 2016

Kom med, når erhvervSilkeborg inviterer indenfor til januarhygge i vores iværksættercafé – en unik mulighed for at mødes og sparre med andre, lokale iværksættere.

Vi sætter rammerne og håber på at få din assistance for at opnå et uformelt forum, hvor ligesindede deler viden og erfaringer; ”trykprøver” hinandens tanker og overvejelser, hjælper med at håndtere udfordringerne og fejrer sejrene! Udover en masse god og fortrolig snak, er der fine muligheder for at skabe netværkskontakter, der rækker langt udover cafeen.

Dit udgangspunkt og din erfaring som iværksætter er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er cafeens omdrejningspunkt.Vi vil meget gerne have dig med, og glæder os til at møde dig.

“Det at møde andre iværksættere gav mig nye ideer og inspirerede mig til, hvordan jeg kan videreudvikle min virksomhed.”
Susan Pradsgaard, PRO ØkonomiService og PRO MæglerService

I erhvervSilkeborg sætter vi fokus på inspiration, sparring, netværk og det gode, kollegiale sammenhold iværksættere imellem, som drivkraft for virksomhedsudvikling. Kontakt os, hvis du vil vide mere om G-KRAFT.

RegionMidt   EU-logo_DK_Soc-fv-jpg

Den 13. januar 2016
kl. 14.45 – 16.45
på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg.

Tilmeld dig her

Cafeen er gratis, men du hjælper os meget ved at tilmelde dig alligevel
Spørgsmål – kontakt: