Iværksættercafé marts 2018

- denne gang med en super-lærerig coachingøvelse :)

På dagens cafe arbejder vi med en øvelse, der kan hjælpe med at finde svar på de spørgsmål, der fylder i vores iværksætter-hverdag, uanset hvor i processen vi er.

Cafedeltagerne vil efter en demonstration, komme til at arbejde i grupper med coachingøvelsen, for at hjælpe hinanden godt videre. Det kræver ingen forudsætninger at være med andet end åbenhed, nysgerrighed og villighed til at ”lege med”.


Iværksættercafeen er Silkeborgs foretrukne iværksætter-mødested. Det naturlige og logiske sted for iværksættere at starte hos erhvervSilkeborg – også hvis man ikke allerede kender sit specifikke behov.

erhvervSilkeborg skaber det fysiske sted hvor man mødes, bliver connected og får inspiration, refleksion og motivation af den fælles proces med andre iværksættere. Det er effektivt, rammesat og styret gennem tydelig facilitering.

Iværksættercaféen er stedet, hvor vi samler dynamiske og handlingsparate, nye og kommende iværksættere – alle med det formål eller afsæt, at man lægger noget på bordet i form af viden, refleksioner og erfaringer. Derigennem skabes et stærkt fundament for fælles sparring, ideudvikling og generelle drøftelser om rollen som iværksætter.

Hvis du er villig til at give, kan vi love, at du får en masse med dig hjem.

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring. 

Onsdag den 14. marts 2018

kl. 14.45 – 16.45
i Byrådssalen på Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 1. sal, Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men husk at møde op, når du er tilmeldt – der er et no-show fee på 250 kr.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål – kontakt:

cmz16

Mail: cmz@vakad.dk
Tlf.:  2295 9750

Cafe_skrivebord