Iværksættercafé

Få et netværk af ligesindede – gå på iværksættercafé.

erhvervSilkeborg og InnovationSilkeborg driver i samarbejde en café for iværksættere i Silkeborg-området. På caféerne får du adgang til hyggeligt samvær med ligesindede samtidigt med, at du bl.a. vil få mulighed for at snuse til Lean Startup metoden og en lang række tilhørende værktøjer.

Vi håber at skabe et rum, der giver iværksættere mulighed for at gøre brug af hinandens viden og erfaringer. De skal gøre det muligt for iværksættere at ”trykprøve” hinandens tanker og overvejelser og hjælpe hinanden med at håndtere forskellige udfordringer. Derudover vil der blive inviteret lokale iværksættere ind for at fortælle om deres rejse fra oprindelig tanke til, hvor personen er i dag.

Fakta om Lean Startup
Lean Startup metoden handler først og fremmest om at finde ud af, om man har en idé, som andre kan se værdien af – og derfor gerne vil betale for. Metoden sætter fokus på, hvordan man kommer til denne erkendelse hurtigst muligt og for færrest mulige ressourcer.

”Iværksættercaféerne er det første samarbejdsprojekt mellem erhvervSilkeborg og InnovationSilkeborg, og sidstnævnte er netop stærke på Lean Startup metoden. Det er en metode, der i høj grad er relevant for iværksættere. Derfor glæder det mig meget, at de to foreninger nu i fællesskab kan lancere et udvidet og i øvrigt helt gratis tilbud til iværksættere,” lyder det fra erhvervsdirektør Torben Vilsgaard i erhvervSilkeborg.

”Deltagernes udgangspunkt og erfaring er ikke afgørende for at deltage, men åbenhed og lyst til at give og modtage er caféens omdrejningspunkt. Endelig vil caféen også give mulighed for at få nye netværkskontakter, der rækker langt udover iværksættercafeen”, siger innovationschef Lone Stubdrup.

Målgruppe:

Potentielle iværksættere, dig der lige er gået i gang og nyere virksomheder.

Pris:
Gratis

Vigtigt:
De enkelte Café-dage slås op både på erhvervSilkeborgs og på InnovationSilkeborgs hjemmeside, hvor næste emne og indlægsholderen beskrives nærmere.

Tilmelding sker fra gang til gang.

es_logo_farve_jpg

Tilbydes i samarbejde med:

Logo-Innovation-Silkeborg

Yderligere oplysninger:

Seniorkonsulent
Carsten Meyer-Zeuthen
InnovationSilkeborg

carsten
Mobil 22 95 97 50
Mail: cmz@innovationsilkeborg.dk