Boost: Tør du se din virksomhed i øjnene?

Onsdag den 6. december kan du få et BOOST til din forretningsudvikling.

Kickass Companies er et evidensbaseret strategi-koncept, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at skabe vækst. Baseret på erfaringer og karakteristika fra nogle af Danmarks dygtigste virksomheder i netop den størrelse tilbyder konceptet praktiske metoder og værktøjer til at styrke virksomheders forretning og vækststrategi.


Frans_g_LaursenMere om oplægsholderen:

Frans G. Laursen er medejer af virksomheden The Kickass Company. Frans har mange års erfaring med ledelse, forretningsudvikling og salg fra stillinger som salgsdirektør, divisionsdirektør og ejer i danske og internationale virksomheder.

Som konsulent er hans stærkeste kompetence at bidrage til kundernes udvikling af konkurrencedygtige forretningsmodeller, strategier og en kundeorienteret virksomhedskultur.


erhvervSilkeborgs boost-arrangementer er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte boost-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter med en sandwich og en kop kaffe.

6. december 2017 kl. 12.00 – 15.00
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg

Deltagelse er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål?

kickass