Kursus om smag og sensorik

For fødevarerelaterede virksomheder – aftenkursus på Hotel- og Restaurantskolen

Sammen ser vi på den størrelse, der binder os ssammen – nemlig smag. Vi kommer omkring emnet ved at se på:

  • Hvordan man registrerer smag
  • Teksturers betydning for smag
  • Hvordan man sammensætter forskellige smage
  • Hvad food parring er for noget

Underviser er Dennis Rafn, faglærer og international koordinator. Skolen er vært ved et let måltid.

Arrangementet er en del af fødevareinitiativet:

smagenicentrum

Projektet finansieres af:

Ministeriet-Fødevarer RegionMidt EuropæiskeLandbrugsfond

25. marts 2014
kl. 18.00 – 21.30
Hotel- og Restaurantskolen
Kejlstrupvej 99, Indgang F
8600 Silkeborg

Tilmelding:
Senest 21. marts 2014
TILMELD DIG HER

Spørgsmål – kontakt: