Lean Startup i praksis

Hurtigere! Bedre! Smartere! Billigere! Markedet ændrer sig hurtigere end nogen sinde, og det stiller store krav til ledelse og handlekraft i alle virksomheder. Mød bl.a. en lokal virksomhedsejer, Michael Pedersen fra Applicate IT, som har taget Lean Startup til sig.

80% af alle idéer fejler – uanset hvor veludførte de er! Find ud af, hvilke af dine 20% idéer, der rent faktisk kan blive til noget – vi sætter fokus på, hvordan.

Metoden praktiseres med stor succes indenfor mange brancher og sektorer og principperne kan bruges af såvel veletablerede, solide virksomheder som af den helt nystartede iværksætter.

Det er en kosteffektiv måde at validere en forretningsmulig-heds bæredygtighed på, og værktøjet er baseret på enkle principper.


Program:
 ¤  Velkomst og indflyvning til temaet over morgenmaden
v/Thomas Møller Ørum, leder, erhvervSilkeborg G-KRAFT
¤ Praktiske erfaringer med Lean Startup
v/Michael Pedersen, direktør og ejer, Applicate ITHør Michael fortælle om Applicate ITs brug af Lean Startup tilgangen. Hør hvordan de bruger tilgangen i udviklingen af nye IT-produkter for både kunder og joint ventures, ved at udvikle forretninger baseret på innovative IT-løsninger.
¤ Lean Startup som værktøj
v/Lone Stubdrup, innovationschef, Innovation SilkeborgLone tilbyder et speed-kursus i Lean Startup, der giver dig en god forståelse af metoden. Få de vigtigste Lean Startup værktøjer med under armen og få en indføring i det mindset, der ligger bag metoden. Du får metoder til at besvare vigtige spørgsmål som: Er min ide en god ide? Kan den blive en god forretning? HVOR god? Og hvad er mine vigtigste, strategiske, konkrete handlinger – her og nu?

Hør også om vores Lean Startup kursus, der kører i efteråret, og hvor du har mulighed for at dykke dybere ned i metoden gennem arbejdet med en konkret ide, du ønsker testet eller udviklet.

Dagen arrangeres i samarbejde med: 

innovationsilkeborg_logo

 

Fredag 9. juni 2017
kl. 08.30 – 10.30
hos ErhvervSilkeborg G-KRAFT,
Vejlsøvej 51, Bygning O, stuen
8600 Silkeborg

Målgruppe:
Virksomheder, innovative ledere og iværksættere, som vil holde speed på udviklingen

NB: Kun for medlemmer af ErhvervSilkeborg og Innovation Silkeborg

Pris: Gratis
Der opkræves dog no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt: