The Startup Way – særligt for etablerede virksomheder

LeanStartUpHvordan bruger moderne virksomheder en entreprenant ledelsesstil til at transformere organisationskultur og drive langsigtet vækst? At skabe noget nyt – om det er et produkt, en service eller en kulturændring i en større organisation – har altid været knald eller fald.

Hvis du følger de gamle forskrifter, laver du en plan, pitcher den til investorer eller ledelsen, samler et team, lancerer dit tiltag og sætter alle sejl ind på at ‘sælge’ det. MEN et sted i denne proces vil du sandsynligvis blive slået tilbage til start. Oddsene er nemlig ikke med dig!

Ny forskning viser, at 75% af alle nye tiltag opper. Hvorfor? Fordi tiltaget bygger på en antagelse om en måde at dække et behov hos brugeren eller kunden på. Det er her, The Startup Way kommer ind i billedet. Det er nemlig disse antagelser, du går ud og tester og bliver klogere på gennem hurtige eksperimenter i markedet.

The Startup Way er en metode til at arbejde med innovation og forretningsudvikling, hvor du skaber værdi for kunderne med mindst muligt spild af tid og penge. The Startup Way favoriserer tests fremfor sirlig planlægning og kundefeedback over intuition. Metoden bygger på iterative processer og agil produktudvikling og giver værktøjer til at håndtere de store usikkerhedsmomenter, der er ved at begive sig ud på et nyt marked, lancere et nyt produkt eller henvende sig til nye kundesegmenter.

På dette kursus sætter vi fokus på, hvor og hvordan The Startup Way og innovation kan arbejde sammen, så det styrker din virksomheds arbejdsform og konkurrenceevne. Og det bedste af det hele? Metoden kan bruges i alle typer af virksomheder! Kom og lær de enkle, men effektive værktøjer, som du straks kan implementere i din egen virksomhed.

Dagen arrangeres i tæt samarbejde med:

innovationsilkeborg_logo

10., 17. & 24. april 2018
kl. 17.00 – 20.00
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg

Pris:
2.000 kr. + moms for medlemmer af erhvervSilkeborg
2 klip for medlemmer af InnovationSilkeborg

Læs mere her

Tilmelding:
Senest 27. marts 2018 til lb@innovationsilkeborg.dk

Spørgsmål – kontakt:

Laila Mariann Hansen

Laila Mariann Hansen
Tlf. 3073 9630
lmh@innovationsilkeborg.dk