MarkedsføringsBOOST maj 2015

Maj måneds BOOST er for dig, som gerne vil blive klogere på den proces og de overvejelser/ erkendelser, der ligger bag god kommunikation og markedsføring.

Vi dykker dybere ned i forståelsen af, hvilke elementer markedsføring dækker over, og kommer ind på konkrete modeller for- og øvelser i, hvordan man bliver skarp på det afsæt, ens virksomhedskommunikation skal have, for at få modtageren til at lytte. Denne gang handler BOOST modulet altså ikke om valg af kommunikationskanal, annoncetype osv., men derimod om det forarbejde, der ligger forud for disse valg.

Rammen bliver en positiv dialog og procesplatform, med aktiv inddragelse af deltagerne.

FlyingOctoberIndlægsholderen, Pelle Jensen, er kontaktdirektør hos Silkeborgvirksomheden Flying October. Flying October er bl.a. specialist i at definere brugerbehov og analysere mulighederne i markedet. Dertil er de skarpe på fx brand strategy, mission statement/naming/tagline, visuel identitet, servicedesign, digitale platforme og grafisk materiale.

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej.PelleJensen

boost_flyer

Den 13. maj 2015
kl. 12.00 – 14.30
i Det Gamle Rådhus, Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt: