Morten Albæk: Udfold Potentialet

Morten AlbækDet handler ikke om talent – men om potentiale. “Jeg har aldrig holdt dig nede. Jeg er strengen i dit livs bue, hvori du er pilen, og jo længere jeg strækker strengen tilbage, desto længere kan du flyve, når jeg slipper” – sagt af Morten Albæks far.

Citatet blev en vigtig læring og erkendelse for Morten Albæk i forståelsen af forskellen mellem hensynsfuldhed og ærlighed, mellem opbakning og udfordring, mellem talent og potentiale. For sandheden er, at alle mennesker har potentiale, langt de fleste et urealiseret potentiale – men kun de allerfærreste har talent.

Morten Albæk, CEO, forfatter og cand.mag. i historie og filosofi. han er tidligere topdirektør i Danske Bank og Vestas. Han er nuværende CEO for Voluntas Investments & Advisory A/S

Arrangementet er en del af erhvervSilkeborgs ledernetværk, erhvervSilkeborg Business. erhvervSilkeborg Business er et lukket netværk og arrangementet er alene for medlemmer. Kontakt erhvervSilkeborg, hvis du kunne være interesseret i et medlemskab.

7. november 2017
kl. 07.30 – 10.00

Restaurant 1a & Silkeborg Bio

Business_logo

Hør mere! Kontakt: