Netværksmøde for landbrugs- og fødevarevirksomheder

Få inspiration til udvikling af markeds- og vækststrategier og styrk dit netværk til netværksmøde på Møllerup Gods.

Tirsdag den 23. maj har du mulighed for at få inspiration til din forretningsudvikling og nye innovationssamarbejder, når Business Region Aarhus i samarbejde med Agro Food Park inviterer til netværksmøde. Du får også mulighed for at netværk med andre stærke virksomheder og institutioner indenfor landbrugs- og fødevareområdet.

_____

Program:

16.00 Velkomst ved Godsejer Anne Sophie Gamborg
16.10 Præsentation af fødevaresatsningen på Møllerup Gods v. direktør Henrik Rendbøll, Møllerup Brands
16.50 Rundvisning
17.30 Hamps ernæringsmæssige egenskaber, præsentationer og smagsprøver af produkter v. produktudvikler Mahdi Salhab, Møllerup Brands
18.15 Fri networking og tak for i dag

_____

Business Region Aarhus ønsker i samarbejde med Agro Food Park og erhvervsrådene at styrke netværket blandt virksomheder og institutioner inden for landbrugs- og fødevareområdet, samt stimulere til udvikling af nye innovationssamarbejder.

Det gør vi bl.a. gennem i alt 12 arrangementer i 2016-2018 på virksomheder i hele Business Region Aarhus, hvor små, mellemstore og store fødevarevirksomheder får inspiration til udvikling af markeds- og vækststrategier, der kan øge den enkelte virksomheds konkurrenceevne, omsætning og antal beskæftigede.

_____

Tid og sted:

Tirsdag den 23. maj
kl. 16.00-18.15
Møllerup Gods
Rønde

Tilmelding:
Tilmeld dig ved at sende dit navn og virksomhed til event@agrofoodpark.dk senest den 19. maj 2017 kl. 12.00. Det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal pladser.

Arrangeret af:

BRAa logo

 

agrofoodpark logo