Nye medarbejdere

Flere virksomheder søger kvalificeret arbejdskraft. Vi arbejder på at tiltrække arbejdskraft til Silkeborgs virksomheder på flere måder – så står du og mangler, kan vi måske hjælpe dig.

Vi har gode kontakter til både uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet, og udvikler gerne kendskabet gensidigt.

I 2017 har vi særligt fokus på ingeniør- og IT-folk.

Vi arrangerer jobcrawls, hvor studerende fra Aarhus samles i en bus og transporteres rundt til fagligt interessante Silkeborg-virksomheder, der alle har behov for at rekruttere. Indtil videre har vi arrangeret 13 besøg på Silkeborg-virksomheder med i alt 240 studerende. Hør, hvad virksomhederne fik ud af sidste jobcrawl:

Vi organiserer også deltagelse i uddannelsesinstitutionernes egne match-making-arrangementer, fx Katrinebjerg Karrieredag, hvor virksomhederne kan møde studerende fra IT-byen i Aarhus, hvor mere end 2500 studerende læser på en it-uddannelse.

Der udkom for nylig en særudgave af magasinet erhvervSilkeborg med netop arbejdskraft som tema – læs det her.

Vi tilbyder ledige med drømme om et liv som selvstændig særlig vejledning. Succeskriteriet er at hjælpe den enkelte videre som iværksætter, til opkvalificering eller med varig beskæftigelse. Vi kalder det Business Coach.

Vi samarbejder med Silkeborg Kommune i samarbejdet Silkeborg Jagter Talenter.

- og vi kan tillige henvise til netværket HR Silkeborg, et netværk, hvor HR ansvarlige får mulighed for at mødes og dele erfaringer med ligesindede.