Nye medarbejdere

Flere virksomheder søger kvalificeret arbejdskraft. Vi arbejder på at tiltrække arbejdskraft til Silkeborgs virksomheder på flere måder – så står du og mangler, kan vi måske hjælpe dig.

Vi har gode kontakter til både uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet, og udvikler gerne kendskabet gensidigt.

I 2018 har vi særligt fokus på ingeniør- og IT-folk.

Vi arrangerer jobcrawls, hvor studerende fra Aarhus samles i en bus og transporteres rundt til fagligt interessante Silkeborg-virksomheder, der alle har behov for at rekruttere. Indtil videre har vi arrangeret 24 besøg på Silkeborg-virksomheder med i alt 400 studerende. Både virksomheder og studerende siger, de får en stor oplevelse – og ofte konkrete samarbejder – ud af dagen.

Vi organiserer også deltagelse i uddannelsesinstitutionernes egne match-making-arrangementer. I 2018 kan du gratis komme med på vores stand på Karrieredagene i Aarhus og Aalborg (for højtuddannede på alle studieretninger), DSE i Aalborg (for ingeniører) samt K-dag (for IT-studerende). Se en samlet liste over rekrutteringsarrangementer her.

Vi samarbejder med Silkeborg Kommune i samarbejdet Silkeborg Jagter Talenter.

Vi kan tillige henvise til netværket HR Silkeborg, et netværk, hvor HR ansvarlige får mulighed for at mødes og dele erfaringer med ligesindede.

Find mere information om de enkelte tilbud her:

Jobcrawl
K-Dag

Eller spørg: