Plads til Vækst 2018

Topmøde om rammer for erhvervsudvikling i Silkeborg Kommune.

Skal du med, når Silkeborg Kommune stiller skarpt på, hvordan vi sammen skaber de fysiske rammer og muligheder, der er nødvendige for, at virksomhederne kan vokse og udvikle sig?

Mød bl.a.:

Torben Pedersen
Divisionel President
Danfoss
Torben vil give et indblik i Danfoss’ fremtidige udvikling, herunder løfte sløret for virksomhedens udviklings- og byggeplaner i Hårup, og hvilke strategiske overvejelser der lå bag beslutningen om at flytte næsten 200 nye arbejdspladser til Hårup over de kommende år.
Peter Olsson
Direktør
AP Pension
Peter fortæller om Søtorvet, som bliver det største byomdannelses- og boligprojekt i Silkeborg siden omdannelse af Papirfabrikken. Peter vil også fortælle om, hvorfor Silkeborg er blevet attraktiv at investerer i for pensionsselskaber som AP Pension.
Carsten G. Petersen
Direktør
Sadolin Albæk
Carsten giver Erhvervskorridoren et markedstjek. Hvad er rammebetingelserne i Erhvervskorridoren, og hvordan ser markedsforholdene ud, når det gælder
efterspørgsel, markedsleje mm.? Hvilke lokaliseringskrav og lejepræferencer har virksomhederne generelt, og hvordan sikrer vi, at planerne for erhvervsudvikling langs motorvejen er realiserbare?
Steen Vindum
Borgmester
Steen vil give et overblik over større infrastrukturprojekter samt erhvervs- og byudviklingen i Silkeborg Kommune.
Trine Skammelsen
Plan og Byggechef
Trine vil fortælle om planerne for udvikling af Erhvervskorridorens næste etape, som rummer nogle af områdets mest motorvejsnære og attraktive arealer.

Se alle programmets detaljer her

6. marts 2018
kl. 15.30 – 18.30 
i Jysk Park,
Ansvej 108, Silkeborg

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:

Jeppe Keller Jensen
Tlf. 5149 0242
jeppekeller.jensen@silkeborg.dk

Dansk_Byggeri_1

DI_logo_basis_OFE

SilkebOrg K V 2 bla° P288