Boost: Plant et pengetræ

Vækstfonden, Syddansk Innovation og Jyske Bank hjælper din virksomhed til finansierings-BOOST

Onsdag den 4. oktober kl. 12-15 inviterer erhvervSilkeborg dig til at lære mere om, hvordan du finansierer dine vækstdrømme. Vi har inviteret tre, der hver dag vender tommelfingeren op eller ned til vækstplaner:

  • Ghita Davidsen, erhvervskundechef i Vækstfonden
  • Kim Bay Foldager, erhvervsrådgiver i Jyske Bank
  • Christian Bjerre Bojsen, Investeringschef i Syddansk Innovation

Du vil lære mere om dine finansieringsmuligheder og så giver to fonde dig tips til den gode ansøgning.

Tilmeld dig her

______

Mere om oplægsholderne:

Vækstfonden logoVækstfonden hjælper smv’er med finansiering til vækstplanerne – ofte når de ikke kan stille sikkerhed for lån eller egenkapitalen er for lille. Fonden har finansieret over 6.000 virksomheder. Se www.vf.dk.

Syddansk-Innovation_logo_RGB-1Syddansk Innovation investerer i innovation inden for en ny service- eller produktidé. Målgruppen er spin-outs og nye virksomheder. Se www.sdti.dk.

Jyske Bank logoJyske Bank Erhverv tilbyder rådgivning uanset om virksomheden har lokalt, nationalt eller internationalt fokus. Rådgivningen dækker en lang række sektorer. Læs mere på www.jyskebank.dk/erhverv.

______

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

På de enkelte BOOST-moduler vil du blive undervist af eksperter, som vil give dig en basisforståelse af emnerne og hjælpe dig videre på vej. Vi starter med en sandwich og en kop kaffe.

4. oktober 2017 kl. 12.00 – 15.00
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt: