Pretotyping: Idéer til markedet hurtigere!

Hurtigere. Bedre. Billigere. Smartere…. hvis det klinger rigtigt for dig, så baner vi vejen den 25 september, hvor temaet er Lean Startup og Pretotyping.

Tankerne bag Lean Startup er udviklet i Silicon Valley af serie-iværksætteren Eric Ries. I dag regnes Lean Startup for at være ét af de mest succesfulde værktøjer i verden, når det kommer til iværksætteri og innovation.

Et værktøj i Lean Startup tilgangen er pretotyping, som er en moderne og kosteffektiv måde at validere en idé’s bæredygtighed på; samtidig er værktøjet baseret på så enkle principper, at der kan valideres mange flere idéer, hurtigere og samtidig inden for samme, økonomiske rammer.

Pretotyping er i sin grundform udviklet af Google, og praktiseres med stor succes indenfor mange brancher og sektorer. Metoden er blevet berømt for at hylde principper som:

  • Fail fast. Succeed faster
  • Get out of the building
  • Turn ideas into customers

Målgruppen for workshoppen er iværksættere, virksomheder og innovative ledere, som vil holde speed på udviklingen i virksomheden og følge med markedet.

Agenda:

  1. Innovate or die – præmissen for innovation i et marked i konstant forandring
  2. Introduktion af Pretotyping teknikker
  3. Action learning gennem cases
  4. Debat – Hvad betyder Pretotyping i din virksomhed?

Tim Vang er indbegrebet af innovation og har 20 års erfaring med at etablere, forme og vækste virksomheder på alle niveauer. Han har bl.a. arbejdet med internationale virksomheder, iværksat en business accelerator for start-ups i det danske uddannelsesmiljø og er co-founder af mikrolånsplatformen MYC4.com

Dette er et erhvervSilkeborg G-KRAFT event.

Fredag 25. september 2015
kl. 08.30 – 12.00
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, Silkeborg

Pris:
Kr. 5000 + moms.
Særpris for erhvervSilkeborg medlemmer 3000 + moms.

Tilmeld dig her

Spørgsmål? Kontakt:

eller

g-kraft-logo