Sådan får din virksomhed mest ud af events

EventSilkeborg, Silkeborg Kommune og Danmarks Outdoor Hovedstad inviterer til konference omkring temaet: Hvordan kan Silkeborg og Silkeborgs virksomheder få mere ud af events?

Konferencen sætter fokus på, hvordan Silkeborg og Silkeborgs virksomheder kan få mere ud af events ved at indgå i partnerskaber. Målet for dagen er at blive klogere på, hvad events kan gøre for jer, og hvad det kræver af jer at få det maksimale output af jeres investering.

Silkeborg skal være Danmarks bedste by at holde events i – events skal være Silkeborgs fælleseje og noget vi er stolte af. Vi skal stå sammen om at fremme en endnu bedre eventkultur, hvor eventarrangører og deres partnere skaber størst mulig synergi.

Oplev bl.a.:

  • Christian Have, grundlægger og ejer af Have Kommunikation, som er et af de førende kommunikationsbureauer i Europa indenfor kunst, kultur, NGO’er og andre sociale organisationer, oplevelser og de kreative erhverv. Forfatter til bogen: “Corporate Cultural Responsibility”.
  • Paul Gudgin, der har over 20 års erfaring med ledelse af festivaler og arrangementer, herunder Aldeburgh Festival og City of London Festival. Gudgin har dertil været direktør for verdens største kunstfestival, The Edinburgh Festival Fringe, de seneste 8 år.
  • Flemming Dybbøl, nuværende direktør på Godsbanen i Aarhus og tidligere kommerciel direktør på Smukfest.

Se hele dagens program og alle øvrige detaljer ved at klikke her

 

Onsdag den 24. januar 2018
kl. 11.00 – 16.00
i Kedelhuset
Papirfabrikken 72
Silkeborg

Pris:
250 kr. inkl. moms

Læs mere og Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:
Michael Kirketerp Tastesen
via email: mt@silkeborg.com