Silkeborg Kommunes Erhvervsstrategi

Præsentation af Silkeborg Kommunes Erhvervsstrategi 2014 – 2018

I Silkeborg vil vi vækst. Og Silkeborg Kommune arbejder hårdt på at skabe rammerne for en positiv udvikling i vores kommune hver dag, men det kan blive endnu bedre at drive virksomhed i området. Derfor har Silkeborg Kommune sammen med mere end 100 virksomheder udarbejdet en ny erhvervsstrategi. En simpel og dynamisk strategi, der skal sætte kurs og fart på de næste fire års erhvervsudvikling.

Kom og vær med, når hele Silkeborg Kommunes nye erhvervsstrategi præsenteres.

Program:
16.00 Registrering, netværk og kaffe
16.15  Steen Vindum: Sådan udvikler vi os
Borgmester Steen Vindum præsenterer vores nye erhvervsstrategi. Steen vil give svar på, hvad vi mener med, at ”dine ambitioner er vores mission”, hvad vi vil satse på de næste fire år, hvor meget vækst vi drømmer om, og ikke mindst hvordan du får indflydelse på strategiens realisering. Steen vil også løfte sløret for de første konkrete handlinger, der skal sætte fart på vores nye strategi.
16.45 Anders Dam: Vækst i Danmark – vækst i Silkeborg
Ordførende direktør i Jyske Bank, Anders Dam, giver sit bud på, hvordan vi i fremtiden skaber vækst i Danmark og i Silkeborg Kommune.
17.15 Torben Wiese: Vaner spiser strategier til morgenmad!
Du kender det sikkert. Du har en strategi, men alle at de gode intentioner og planer bliver ikke nået – igen. I et meget inspirerende indlæg skaber Torben Wiese fælles forståelse og motivation for, at strategier bliver ført ud i livet og inspirerer til, hvilke vaner der er værdifulde eller begrænsende for at nå sine mål.
Torben er valgt til Danmark’s 2. mest motiverende foredragsholder og har 25 års erfaring indenfor både salg, ledelse, samarbejde og forandringer. Han er forfatter til Bestsellerbøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” og ”Bøj fisken mens den er frisk”. Han har inspireret over 3000 virksomheder og mere end 200.000 ledere og medarbejdere.
18.00 Netværk og et let traktement.

Se den officielle invitation ved at klikke her

24. juni 2014 fra kl. 16.00 – 18.30
i Jysk Musikteater
Papirfabrikken 80
8600 Silkeborg

Pris:
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Ved manglende fremmøde opkræves et no-show-gebyr på 300 kr.

Tilmeld dig her

Du kan også tilmelde dig ved at skrive til erhverv@silkeborg.dk.