SalgsBOOST – BtB salg

erhvervSilkeborg G-KRAFT inviterer til inspirations- og netværksBOOST.

Første BOOST i 2016 bliver et salgsBOOST, hvor Jan Kuipers fra K plus K vil give sine bud på, hvad der bl.a. skal til for at sælge dine produkter og skabe værdi for kunden.

Emner:

  • Tanker omkring salg
  • Hvad tænker kunderne, når de søger ny leverandør/samarbejdspartner?
  • Hvad gør mit produkt unikt?
  • Hvordan skaber jeg værdi hos kunden – og får skabt et salg?

Jan Kuipers har 17 års erfaring indenfor BtB salg. Tidligere arbejdede han i mange år for Würth Danmark A/S, en af verdens største BtB salgsorganisationer med 30.000 sælgere i verden og ca. 300 i Danmark. Jan har både arbejdet som sælger, som regionschef/salgschef og som Keyaccount chef.

Jan driver i dag K plus K sammen med Michael Krogh, med rendyrket fokus på salg. Jan har en meget ydmyg og praktisk tilgang til salg, og er en engageret og indlevende indlægsholder, fyldt med energi og gode fif, og måske et par lærerige mini-opgaver til deltagerne.

Fokus vil ligge på BtB, men der vil absolut også være inspiration til BtC-markedet.

erhvervSilkeborg BOOST er henvendt til iværksættere og mindre virksomheder. Modulerne kan også bruges som brush-up til interesserede, der allerede er i gang, eller har skiftet arbejdsområde.

I erhvervSilkeborg sætter vi fokus på inspiration, sparring, netværk og det gode, kollegiale sammenhold iværksættere imellem, som drivkraft for virksomhedsudvikling. Kontakt os, hvis du vil vide mere om G-KRAFT.

RegionMidt   EU-logo_DK_Soc-fv-jpg

 

Den 13. januar 2016
kl. 12.00 – 14.30
i Byrådssalen,
Det Gamle Rådhus, Torvet 2A, Silkeborg.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Der opkræves et no-show-fee på 250 kr. ved udeblivelse uden afbud senest to dage forinden afholdelse.

Tilmeld dig her

Spørgsmål – kontakt:

JanKuipers

KplusK