Boost: Succes online I – Kick off

I 2017 var dette arrangement fuldstændigt udsolgt! Derfor gentager vi successen: Bliv guidet af eksperter gennem nogle afgørende forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet og få succes online!

Du kommer til at arbejde med din egen, personlige tjekliste, der har til formål at kortlægge dit udgangspunkt. På kick-off arbejder du med:

  • Hæk 1: Hjemmesidens teknik
  • Hæk 2: Hjemmesidens indhold
  • Hæk 3: Sporing og data
  • Hæk 4: Synlighed på nettet
  • Hæk 5: Optimering og fastholdelse

Til hver hæk er der nogle spørgsmål, som du besvarer på din personlige tjekliste. Hvert spørgsmål hjælper dig til at identificere din forretnings næste digitale indsats.

Efter Kick-off får du mulighed for – ud fra tjeklisten – at lave din egen handlingsplan på et fortsættende modul – Værkstedet, der ligger den 21. november 2018. Du behøver ikke deltage på begge moduler, men det er en fordel.


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring. 


Succes Online er et initiativ, som hjælper små- og mellemstore virksomheder med at udnytte mulighederne, der er kommet med øget digitalisering af samfundet. Bag initiativet står Google, som sammen med de andre partnere alle har en interesse i den fremtidige vækst for de små- og mellemstore virksomheder i Danmark.

Kickoff bedst online

Tid og sted:
Onsdag den 7. november 2018
kl. 11.30-16.00
i Byrådssalen, Det Gamle Rådhus
Torvet 2A, 8600 Silkeborg

Pris:
Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee på 250 kr. Du behøver ikke deltage på begge moduler, men det er en fordel.

Tilmelding:
Sker via Succes Onlines hjemmeside:

Tilmeld dig her

Spørgsmål?


Arrangeres i samarbejde med:

Succes Online logo