ErhvervSilkeborgs 10 års jubilæum

TAK SILKEBORG!

Vi oplever en helt forrygende opbakning om dette arrangement! Allerede nu har vi fået udsolgt de 200 pladser, der er til rådighed, men vi vil så gerne have alle interesserede med. Vi arbejder på højtryk for at finde en løsning, så hold dig ikke tilbage! Skriv dig på ventelisten, så vi får et indtryk af, hvor mange ekstra pladser vi får brug for.

ErhvervSilkeborg har rund fødselsdag i år – og det skal fejres!

Ganske vist er det os, der fejrer fødselsdag, men vi vil hellere fejre områdets erhvervsliv, og det styrkede samarbejde om at løfte hele området. Derfor vælger vi at sætte fokus på virksomhederne, fællesskabet, medlemmerne og de gode cases under overskriften ”Stærkere sammen”.

Vi vil fejre de forgange 10 år med at se både frem og med enkelte tilbageblik – og naturligvis med en fest! Dagen vil blandt andet byde på:

  • Jubilæumstale v/tidligere bestyrelsesformand, direktør i Nordea, Niels Thorslund
  • Jubilæumstale v/borgmester Steen Vindum
  • Tildeling af ErhvervSilkeborgs Jubilæumspris v/bestyrelsesformand, direktør i Elfac A/S, Lars Hartvig Andersen
  • Indlæg af Anders Lund Madsen
  • Street Food

– og så har vi også en lille overraskelse i baghånden.

Vi vil gerne sige stort tak og tillykke til alle vores medlemmer, så kom og fest med os, for vi er – og vil altid være – stærkere sammen!

Anders Lund Madsen er uddannet journalist og kendt fra en lang karriere indenfor radio og TV, bl.a. fra programmer som De Sorte Spejdere, Det Nye Talkshow og Radio 24syv-programmet Fedeabes Fyraften.


Bemærk at dette er et lukket arrangement – kun for medlemmer af ErhvervSilkeborg. Kontakt os gerne for at høre mere om et medlemskab.

Vi fejrer erhvervslivet, så vi ønsker os ikke gaver. Insisterer du på at markere dagen, er du velkommen til at overføre et mindre beløb til foreningen Jysk Landsbyudvikling i Nepal, konto nr. 7170 2298622 eller via MobilePay: 26594. Oplys navn og email ved overførsel.

Projektet er drevet af frivillige og støtter bl.a. erhvervsudviklingen i fire, konkrete landsbyer i Madi, Nepal. Kontakt gerne foreningens formand, Lone Petersen, for at høre mere.


Tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere:

   

NB: Kun for medlemmer af ErhvervSilkeborg

Tid og sted:
29. august 2019
kl. 15.30 – 20.00

hos SPX Flow
Pasteursvej 1
SilkeborgPris:
Gratis.

Lukket arrangement – kun for medlemmer af ErhvervSilkeborg. Kontakt os gerne for at høre mere om et medlemskab.

Spørgsmål – kontakt:

Marianne Hegnet

Marianne Hegnet

Tlf. 2020 6018
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Menu