Bæredygtig Business

 • Hvordan tjener du penge på bæredygtighed?
 • Hvordan bliver forandringen reel – og ikke bare billige reklamepoint?
 • Hvordan tænker du stort, men starter i dag?

Kom med, når vi samler Silkeborgs erhvervsliv om de bæredygtige væksthistorier. Vi har samlet fire knivskarpe erhvervsfolk, der alle har arbejdet med bæredygtighed i praksis og med fokus på at vinde konkurrencefordele. De vil inspirere dig til at tænke stort, men starte i dag.

Stem på din favorit
Til konferencen uddeler borgmester Steen Vindum ”Den Grønne Ærespris”. Prisen skal gå til en virksomhed i Silkeborg, der driver en sund forretning på alle tre bundlinjer – til gavn for miljø, mennesker og pengepungen. Valget er dit: Hvem skal modtage borgmesterens bæredygtighedspris? Hvem inspirerer dig og fortjener anerkendelsen? Afstemningen foregår på dagen.

Program:

 • Tre skarpe:
  • Anne Poulsen, iværksætter og salgschef i TrÆls
  • Bent Hübertz, marketingchef i KLS Pureprint
  • Peter Højgaard Hansen, direktør i Brdr. Plagborg
 • Lidt til ganen og netværk (få en snak om finansieringsmuligheder)
 • Bæredygtighed på tværs og prisuddeling
  • Steffen Max Høgh, bæredygtighedschef i Holmris B8
  • Uddeling af den grønne ærespris

Om oplægsholderne:
Anne Poulsen, iværksætter og salgschef i TrÆls, har lavet rigtig god forretning ud af brugte europaller – og hun mener, FNs verdensmål er nøglen til værdiansættelse i dag og at bæredygtighed er guld værd for dit dækningsbidrag.
Bent Hübertz, marketingchef i KLS Pureprint – i dag et af de mest klimavenlige trykkerier i verden – fortæller ærligt, hvordan virksomheden var tæt på afgrunden og gik gennem modgang og store investeringer før omstillingen bar frugt; det startede som et markedsføringstiltag, men hurtigt indså ledelsen, at der skulle et helt nyt værdigrundlag til.
Peter Højgård Hansen, direktør i vognmandsforretningen Brdr. Plagborg, gik hurtigt fra tanke til handling og fik solceller på vognene; han kommer med et pragmatisk budskab til mellemstore eller små virksomheder om, at man kan godt lykkes med nogle produkter uden at skulle investere voldsomt i det fra starten af.
Steffen Max Høgh, bæredygtighedschef i Holmris B8 og manden bag podcasten ”Bæredygtig business”, giver et kritisk kig på, hvordan ansvarlighed og bundlinje hænger sammen, og fortæller om hans arbejde med at få bæredygtighed ind i kernen af Holmris B8 – fra produktion til bortskaffelse, genanvendelse, videresalg og donation.

ErhvervSilkeborg vil på dagen stå klar til at hjælpe dig med at få overblikket over finansieringsmuligheder, så du kommer godt i gang med din bæredygtige vækstrejse.

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Tid og sted:
19. maj 2020
kl. 14.45 – 18.30

hos Kingo Karlsen A/S
Fl. Smidths Vej 17
Silkeborg


Tilmeld dig her

Pris:
Konferencen er gratis for medlemmer af ErhvervSilkeborg.
Øvrige: 795 kr./person inkl. moms.

Der opkræves et no-show fee på 250 kr. ved fravær uden forudgående afbud.


Spørgsmål – kontakt:

Helle Bech Sørensen-Hylle

Tlf. 4222 9929
Skriv til mig


 

Bent Hübertz


Steffen Max Høgh


Sponsor:

Menu