Energiboost for iværksættere og ejerledere 4. september 2020

Sammen er vi stærkere!

Silkeborg er en by, der summer af iværksætteri og entreprenante virksomheder. Det benytter vi os af til at give os selv og hinanden et kæmpe energiboost!

På en enkelt, uforpligtende og let måde får du mulighed for at skabe tætte, menneskelige relationer med andre iværksættere og ejerledere – mest af alt handler det om at dele et rundstykke og en masse god energi med andre, der ofte står med udfordringer, der ligner dine.

Til dette åbne morgenmøde i G-KRAFT får vi besøg af Andreas Pape Kjærsgaard der i 2016 etablererede virksomheden Expero.

Tirsdag den 23. januar ændrede livet sig for Andreas. Et pludseligt fald hjemme på badeværelsesgulvet kostede ham en 15 cm lang flænge i kraniet og blod inde i hovedet. Det sendte ham på hospitalet i flere måneder og herefter fulgte måneders genoptræning. Det blev en tid, hvor han måtte slippe styringen i sin virksomhed, og hvor han opdagede, hvor vigtigt det var at han havde styr på sine forsikringer og ikke mindst på de interne processer i virksomheden.

Da Andreas måtte slippe roret i Expero, blev det straks grebet af hans kone og praktikanten, der via gode, interne processer sammen holdt Expero kørende, mens Andreas kom på benene igen.

Kom og bliv inspireret af Andreas fortælling og bliv klogere på, hvordan du som selvstændig iværksætter kan sikre dig og din virksomhed på bedst mulig vis.

Vi har på dagen allieret os med Thomas Overlund fra Danica Pension med speciale i pension for selvstændige og Jakob Riisgaard fra Tryg, der sidder klar til at besvare spørgsmål og give afklaring vedr. pension og forsikringer til dig som selvstændig. Noget, som kan have stor betydning for din virksomheds overlevelse, hvis du som styrmand må forlade roret for en stund.

Vi glæder os til at dele erfaringer, blive inspireret og have en morgen fyldt med masse god energi.


Dagen gennemføres i samarbejde med:

      

Tid og sted:
Fredag den 4. september 2020
kl. 9.00 – 10.00
– med mulighed for at netværke og stille spørgsmål efterfølgende.

på G-KRAFT
Ferskvandscentrets Erhvervspark
Vejlsøvej 51, Bygn. O
8600 Silkeborg

Målgruppe:
Iværksættere, ejerledere og entreprenante ildsjæle

Pris:
GratisSpørgsmål – kontakt:

Camilla Otte

Camilla Otte

Tlf. 2811 2572
Skriv til mig


NB: Begrænset antal pladser – tilmelding er derfor nødvendig.

Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

 

Menu