Energiboost for iværksættere og ejerledere

Sammen er vi stærkere!
Silkeborg er en by, der summer af iværksætteri og entreprenante virksomheder – her ligger uanet erfaringer, kompetencer og viden, som du måske kan bruge? Samtidig har du og din virksomhed helt sikkert rigtigt meget at byde ind med.

Det benytter vi os af til at give os selv og hinanden et kæmpe energiboost! På en enkelt, uforpligtende og let måde får du mulighed for at skabe tætte menneskelige relationer med andre iværksættere og ejerledere – mest af alt handler det om at dele et rundstykke og en masse god energi med andre, der ofte står med udfordringer, der ligner dine.

Samtidig får vi besøg af selveste Joakim Kastberg – manden bag Kastberg is. Sammen med en forfriskende og lækker smagsprøve, får vi fornøjelsen af at opleve Joakim Kastberg fortælle åbent og ærligt om sin rejse frem mod et liv som selvstændig, og naturligvis om hans store passion for is. En helt igennem inspirerende historie som man kun kan få fornyet energi af!

At mærke et energiboost – at opbygge nye relationer – at gøre plads til at tilfældigheder opstår – er altid unikt og vi ved, at det kan flytte dig og din virksomhed!

Målgruppe.
Iværksættere, ejerledere og entreprenante ildsjæle

Tid og sted:
Fredag den 6. september 2019
kl. 9.00 – 10.00

i G-KRAFT
Ferskvandcentrets Erhvervspark
Vejlsøvej 51, Bygning O
Silkeborg

Pris:
Gratis

Spørgsmål – kontakt:

Camilla Otte

Camilla Otte

Tlf. 2811 2572
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Menu