Energiboost for iværksættere og ejerledere

Sammen er vi stærkere!
Silkeborg er en by, der summer af iværksætteri og entreprenante virksomheder – her ligger uanet erfaringer, kompetencer og viden, som du måske kan bruge? Samtidig har du og din virksomhed helt sikkert rigtigt meget at byde ind med.

Det benytter vi os af til at give os selv og hinanden et kæmpe energiboost! På en enkelt, uforpligtende og let måde får du mulighed for at skabe tætte menneskelige relationer med andre iværksættere og ejerledere – mest af alt handler det om at dele et rundstykke og en masse god energi med andre, der ofte står med udfordringer, der ligner dine.

Samtidig er vi så heldige at Laila og Kim fra Erhvervshus Midtjylland kommer og giver et kort overblik over, hvilke mange midler det er muligt at søge om for iværksættere/ejerledere – både som helt nystartet virksomhed og som mere etableret selskab. Laila og Kim bliver siddende efterfølgende, så du kan få en dialog omkring din virksomheds udvikling og om der kunne være midler at søge for netop dig.

At mærke et energiboost – at opbygge nye relationer – at gøre plads til at tilfældigheder opstår – er altid unikt og vi ved, at det kan flytte dig og din virksomhed!

Målgruppe:
Iværksættere, ejerledere og entreprenante ildsjæle

Tid og sted:
Fredag den 23. august 2019
kl. 9.00 – 10.00

i G-KRAFT
Ferskvandcentrets Erhvervspark
Vejlsøvej 51, Bygning O
Silkeborg

Pris:
Gratis

Spørgsmål – kontakt:

Camilla Otte

Camilla Otte

Tlf. 2811 2572
Skriv til mig


Vi vil muligvis tage billeder på dagen til brug i vores generelle markedsføring.

Menu